تحقیق در مورد بیماری وبا کلاس ششم

  • شروع کننده موضوع اخراج شده
  • تاریخ شروع

اخراج شده

کاربر غیرعضو
تحقیق در مورد بیماری وبا کلاس ششم/بیماری وبا چیست/بیماری وبا و علائم آن/امار جانباختگان وبا در ایران و جهان/همه گیری وبا در ایران/راههای انتقال بیماری وبا/مقاله بیماری وبا/همه گیری وبا در ایران و جهان/بیماری وبا چیست و چه علائمی دارد


معرفی بیماری وبا
وبا یکی از بیماریهای واگیر عفونی است که فقط در انسان ایجاد بیماری می‌کند. عامل بیماری زایی وبا یک باکتری به نام ویبریو کلرا است و سمی كه این میكروب در روده باریك انسان ترشح می كند، باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود.. این بیماری چون اولین بار در منطقه‌ای به نام التور در آفریقا پیدا شد، به این نام مشهور می‌باشد. عامل بیماری مدت زیادی در آب زنده می‌ماند و در مناطقی که سطح آبهای زیر زمینی آن بالا است، بیشتر شایع است و بیشتر عامل بیماریزا از طریق مدفوع و فاضلاب قابل انتقال است.

علائم بیماری وبا
شخص مبتلا به وبا، اسهال خفیف بدون درد و بدون تب دارد كه كم كم شدید می‌شود، اسهال شخص مبتلا به وبا آبكی و به شكل لعاب برنج است. بیماری وبا گاهی همراه استفراغ و گاهی بدون استفراغ است كه به سرعت و در ظرف سه الی چهار ساعت موجب كم آبی شدید بدن شده و در صورتی كه سریعا آب و املاح بدن جبران نشود، سبب مرگ فرد مبتلا می‌شود.
دوره پنهان بیماری وبا از لحظه ورود میكروب به بدن تا بروز بیماری از چند ساعت تا پنج روز می‌باشد ولی به طور معمول در یكی دو روز بیماری وبا آشكار می‌شود. به محض شروع اسهال شدید بایستی مایعات فراوان و ‪ ORSمورد استفاده قرار گیرد و سریعا به نزدیكترین مركز بهداشتی درمانی یا خانه بهداشت مراجعه شود.

راه های پیشگیری
برای پیشگیری از بیماری وبا رعایت موارد زیر ضروری است :
۱) از آب آشامیدنی سالم استفاده کنید.
۲) در مناطقی که دسترسی به آب تصفیه شده و لوله کشی وجود ندارد و از آب چاه، آب تانکرها، آب چشمه ها و ... استفاده می شود ، حتما آب را قبل از مصرف بجوشانید یا کلرزنی نمایید.
۳) مواد غذایی یا خوراکی را از دست فروش ها نخرید.
۴) در آب رودخانه ، جوی ها یا استخرهای آلوده شنا نکنید.
۵) از مصرف یخ غیربهداشتی خودداری کنید.
۶) از مصرف غذاهای آماده و غیربهداشتی مثل آب میوه، معجون، بستنی و ساندویچ خودداری نمایید.
۷) از میوه های شسته شده و سبزیجات ضدعفونی شده استفاده کنید.
۸) قبل از تهیه، توزیع و خوردن غذا حتما دست ها را با آب و صابون بشویید.
۹) دست ها را بعد از رفتن به توالت و نیز قبل از دست زدن به مواد غذایی و خوراکی حتما با آب و صابون بشویید.
۱۰) مواد غذایی را در معرض مگس و آلودگی های دیگر قرار ندهید و حتما در یخچال نگهداری کنید.
۱۱) هنگام سفر آب و غذای سالم همراه داشته باشید یا از نوشیدنی ها و غذاهای با بسته بندی مطمئن استفاده نمایید.
 

ناشناس

کاربر غیرعضو
  • شروع کننده موضوع
  • #2
👋👋سلام سایت همیار خاص خیلی خوب بود من به این تحقیق نیاز داشتم مرسی ممنون❤⚘
 

......

کاربر غیرعضو
  • شروع کننده موضوع
  • #3
سلام ممنون از توضیح هایتان من به این مطالب نیاز داشتم
من همیشه تحقیقاتم را از سایت شما می نویسم
 

محمد حسینی

عضو همیارخاص
10/4/22
2
1
و ممنون که من را عضو کردید من میتونم چیز های زیادی یاد بگیرم ممنون و همیارخاص هم عالی هست من که دوست دارم
 

ناشناس

کاربر غیرعضو
  • شروع کننده موضوع
  • #6
خیلی اطلاعاتش کمه
 

مهرسا فتحی

کاربر غیرعضو
  • شروع کننده موضوع
  • #7
عالي بود بسیار کامل کاربردی 👌خیلی خوب وباتشکر از عوامل سایت همیار خاص 👏🌷
 

یه دانش آموز

کاربر غیرعضو
  • شروع کننده موضوع
  • #8
خیلی ممنون از سایت عالیتون واقعا مطالب به درد بخوری دارید
 

عطا

کاربر غیرعضو
  • شروع کننده موضوع
  • #9
واقعاً عالی بود
 
  • برچسب ها
    امار جانباختگان وبا در ایران و جهان بیماری وبا و علائم آن بیماری وبا چیست بیماری وبا چیست و چه علائمی دارد تحقیق در مورد بیماری وبا کلاس ششم راههای انتقال بیماری وبا مقاله بیماری وبا همه گیری وبا در ایران همه گیری وبا در ایران و جهان
  • آمار انجمن

    موضوع ها
    48,722
    ارسال ها
    56,134
    کاربران
    3,409
    جدیدترین کاربران
    Mehdi00842
    عقب
    بالا