- 5/10/19
- 95,314
- 79
کار نکردن گوگل پلی | گوگل پلی کار نمیکنه | خرابی گوگل پلی | گوگل پلی باز نمیشه | خطا در گوگل پلی |
سوال :
چرا گوگل پلی کار نمیکند
جواب :
15 دلیل کار نکردن google play
اجرا نشدن این اپ استور می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که اصولا قابل حل هستند. در ادامه ما روش های مختلف حل این مشکل را به ترتیب بیان می کنیم که شما با استفاده از آنها به صورت مرحله ای مشکل خود را برطرف نمایید.
سوال :
چرا گوگل پلی کار نمیکند
جواب :
15 دلیل کار نکردن google play
اجرا نشدن این اپ استور می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که اصولا قابل حل هستند. در ادامه ما روش های مختلف حل این مشکل را به ترتیب بیان می کنیم که شما با استفاده از آنها به صورت مرحله ای مشکل خود را برطرف نمایید.
- به عنوان قدم اول اینترنت گوشی خود را چک کنید. تفاوتی ندارد که از نت سیم کارت یا وای فای استفاده می کنید، در صورت متصل نبودن یا اتصال ضعیف، این برنامه عمل نمی کند.
- برنامه را به صورت کامل بسته و مجددا وارد آن شوید. منظور از بستن کامل این است که این برنامه حتی نباید در زبانه های تلفن شما باز باشد.
- ساعت و زمان تلفن همراه خود را چک کنید. تنظیمات اولیه می توانند در همه ی قسمت های موبایل، بسیار اثرگذار باشند.
- حافظه ی تلفن همراه خود را خالی کنید. اگر حافظه ی اصلی گوشی شما پر باشد، علاوه بر پایین آوردن سرعت، بدون شک عملکردهای مختلف را مختل می کنند. بنابراین ممکن است مشکل شما به خاطر پر بودن حافظه باشد.
- از فیلترشکن استفاده کنید. متاسفانه این اپ استور هرازگاهی فیلتر می شود که در این مواقع شما میتوانید با فعال کردن فیلتر شکن و سپس ورود به برنامه، مشکل را برطرف کنید. لازم به ذکر است که فروشگاه های اپلیکیشن ایرانی به هیچ عنوان فیلتر نمیشوند و در صورت استفاده از یکی از آنها درگیر این مشکل نخواهید شد.
- حالت پرواز را فعال نمایید. در واقع روشن کردن حالت پرواز باعث می شود اینترنت بسته یا وای فای شما خاموش شود و با خاموش کردن حالت پرواز، مجددا روشن شود. این کار به قوی شدن نت شما کمک می کند و به احتمال زیاد مشکل را برطرف می سازد.
- از فورس استاپ استفاده کنید. Force Stop یعنی برنامه را مجددا اجرا نمایید. برای این کار به تنظیمات دستگاه بروید و برنامه ها (apps, Applications) را پیدا کرده و سپس گوگل پلی را جستجو نمایید. Force stop را پیدا کنید و روی آن ضربه بزنید.
- ممکن است ناخواسته برنامه را غیر فعال کرده باشید، پس از همان روش قبلی یعنی از طریق وارد شدن به تنظیمات و سپس برنامه ها، چک کنید که برنامه فعال باشد. در صورت فعال بودن، روی حالت “غیر فعال کردن” قرار دارد.
- مطمئن شوید که در حال استفاده از به روزترین نسخه هستید. ممکن است این استور اندرویدی نیاز به بروزرسانی داشته باشد و عمل نکردن یا هنگ شدن آن به این علت باشد. بنابراین آن را آپدیت کرده و مجددا وارد آن شوید.
- آن را غیر فعال و مجددا فعال نمایید. برای این کار باید به تنظیمات رفته و یکی از عبارات apps، applications، app manager را یافته و سپس گوگل پلی را جستجو نمایید. روی آن ضربه بزنید و غیرفعال کردن و کمی بعد فعال کردن را انتخاب کنید.
- از طریق روش گفته شده در راهکار شماره 10، به اطلاعات این استور اندرویدی بروید و گزینه ی “حذف بروزرسانی ها” را انتخاب و سپس تایید نمایید. سپس مجددا سعی کنید وارد گوگل پلی شوید، در واقع همین کار ساده باعث می شود هر اختلالی که ایجاد شده است، رفع شود و شما بتوانید مجددا از این فروشگاه استفاده نمایید.
- تلفن همراه خود را خاموش و سپس روشن نمایید. این کار باعث استراحت نسبی تلفن و عملکرد بهتر آن می شود.
- کش ها یا فایلهای هرز را پاک کنید. برای این کار همانند روش های قبلی به تنظیمات و سپس برنامه ها رفته و این اپ استور را پیدا کنید. این بار روی حافظه ضربه زده و داده ها را حذف کنید. سپس وارد google play شوید، به احتمال زیاد مشکل برطرف شده است.
- گوشی خود را ریست نمایید. ری استارت کردن تلفن، هیچ یک از اطلاعات شما، داده ها، فایل ها و غیره را حذف نمی کند و تنها شروعی مجدد به حساب می آید. برای این کار همان کلید خاموش و روشن کنار موبایل را فشار دهید تا ریست را مشاهده کنید، روی آن ضربه زده و منتظر بمانید.
- از روش بازگشت به کارخانه استفاده کنید، برخلاف ری استارت، بازگشت از کارخانه به معنای صفر شدن موبایل شماست. در واقع همانطور که از نام این روش پیداست با این کار گوشی شما کاملا خالی از اطلاعات می شود و تمام داده های شما حذف می گردد. اما این روش بسیار مفید است و علاوه بر رفع اشکال برنامه ها، سرعت تلفن را بسیار بالا می برد.