- 5/10/19
- 95,314
- 79
نحوه خوردن قهوه اسپرسو در کافه را در همیارخاص ببینید
اول: به تلفظ صحیح اسپرسو دقت کنید. قبل از بررسی جزئیات نحوه نوشیدن این نوشیدنی جذاب، ضروری است اطلاعاتی در مورد چند موضوع داشته باشید. یکی از مهمترین موارد نحوه تلفظ کلمه اسپرسو است.
شاید برایتان مسخره به نظر برسد، اما بحث درباره تلفظ صحیح اسپرسو شروع خوبی است. تلفظ دقیق این عبارت به صورت Eh-spress-o است، اما برخی افراد به نادرست این عبارت را EX-press-o تلفظ میکنند.
اسپرسو (به ایتالیایی: Espresso) گونهای قهوهٔ غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در تورین ایتالیا ابداع شدهاست. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار بسیار از میان دانههای آسیاب شده قهوه تهیه میشود. اسپرسو یک قهوه دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است.
اسپرسو را لوییجی بتزرا، صاحب یک شرکت تولیدی در سال ۱۹۰۳ اختراع کرد. ایدهٔ او وارد کردن فشار به فرایند دم کردن قهوه بود که زمان لازم برای دم کشیدن قهوه را کم میکرد. او نام دستگاه جدیدش را ”دستگاه قهوهٔ اسپرسو” گذاشت. اسپرسو در ایتالیایی به معنای سریع است.
اسپرسو پایه برخی از نوشیدنیها مانند کافه لاته، کاپوچینو، کافه ماکیاتو، کافه موکا و کافه آمریکانو است. در تهیه کاپوچینو حتماً اسپرسو را بهکار میبرند ولی در تهیه کافه لاته این امر ناگزیر نیست. میزان کافئین موجود در اسپرسو در واحد حجم از سایر نوشیدنیها بیشتر است و به این دلیل هم هست که اکثر اوقات در مقیاسهای کوچک سرو میشود. یک اسپرسو ۶۰ میلی لیتری دارای ۸۰ الی ۱۵۰ میلیگرم کافئین است در حالیکه یک قهوه معمولی با حجم ۲۴۰ میلی لیتر داری ۹۵ الی ۲۰۰ میلیگرم کافئین است.wikipedia
اطلاعات غذایی اسپرسو
در ابتدا فنجان سرو را گرم کنید
احتمالا این روش را بلد هستید صرفا خواستیم آن را یادآوری کنیم. با این کار دمای قهوه بهتر حفظ خواهد شد. از انتخاب فنجان مناسب نیز اطمینان حاصل کنید.
اسپرسو در فنجانهای مخصوصی سرو میشود که از جنس سرامیک بوده و به رنگ سفید هستند. اگر در تهیه و نوشیدن اسپرسو اندکی حرفهایتر هستید، احتمالا از فنجان فرانسوی Demitasse استفاده میکنید. این عبارت در زبان فرانسوی به معنای «نیم فنجان» است. عجیب است که یک فنجان فرانسوی چطور با اسپرسو که یک نوشیدنی ایتالیایی است پیوند برقرار کرده است. اما جهان اینگونه است. پیوندهای عجیب!!
قبل از نوشیدن اسپرسو، آب بنوشید
اگر دلتان میخواهد از طعمهای مخفی دانههای قهوه لذت ببرید، انجام این روش به شدت توصیه میشود. اگر بهترین باریستاهای ایتالیا یا سایر کشورها را مشاهده کرده باشید، آنها همواره اسپرسو را به همراه یک بطری یا یک لیوان آب سرو میکنند. شاید از خودتان دلیل آن را پرسیده باشید.
نوشیدن آب باعث تمیز شدن کام شما شده، در نتیجه میتوانید طعم این مایع طلایی را بهتر احساس کنید. بنابراین، قبل از نوشیدن اسپرسو، اندکی آب نوشیده و کام خود را تمیز کنید.
اسپرسو خود را هم بزنید
اگر خودتان اسپرسو تهیه میکنید، زمان آن فرا رسیده است که از دستگاه اسپرسو ساز یا موکاپات خود استفاده کنید. اگر در کافه هستید، اکنون زمان سفارش یک اسپرسوی ایتالیایی است. به ویتر بگویید که یک فنجان اسپرسوی مشتی میخواهید!
کرما لایه فوم غلیظ روی قهوه است که در حین فرآیند عصاره گیری قهوه بر اثر ترکیب حبابهای هوا و روغنهای قهوه به وجود میآید. در صورتی که اسپرسو به درستی تهیه شود، کرما ظاهر زیبایی در فنجان خواهد داشت.
اسپرسو را هم بزنید. اسپرسو به اندکی هم زدن نیاز دارد تا بخش غلیظ آن که ته نشین شده است با بخش رقیق اسپرسو که در بالای فنجان قرار میگیرد. به خوبی ترکیب شود.
در نهایت از اسپرسوی خود لذت ببرید
هنگام نوشیدن اسپرسو اجازه دهید این مایع تیره، غلیظ و جذاب روی زبان شما حرکت کند. طعم و بافت این نوشیدنی را بچشید. بوی این فنجان جادویی کوچک را جذب کنید.
با این روش، برخی از ویژگیهای دانه قهوه تشدید شده و طعم واقعی آن را احساس خواهید کرد. اسپرسوی خوب تلخ است، اما نباید بیش از حد تلخ باشد. اسپرسو باید غلیظ باشد، اما غلظت بیش از حد مناسب نیست. عمق طعم اسپرسو با طعمهای سبکتر ترکیب شده است. بعد از نوشیدن اسپرسو احساس خواهید کرد که یک پتوی نرم با عشق روی زبانتان را پوشانده است. fenjoonet
اکنون شما با نحوه نوشیدن اسپرسو آشنا هستید
همچنین بخوانید :
نحوه خوردن قهوه ترک
نحوه خوردن قهوه اسپرسو بهمراه فیلم
اول: به تلفظ صحیح اسپرسو دقت کنید. قبل از بررسی جزئیات نحوه نوشیدن این نوشیدنی جذاب، ضروری است اطلاعاتی در مورد چند موضوع داشته باشید. یکی از مهمترین موارد نحوه تلفظ کلمه اسپرسو است.
شاید برایتان مسخره به نظر برسد، اما بحث درباره تلفظ صحیح اسپرسو شروع خوبی است. تلفظ دقیق این عبارت به صورت Eh-spress-o است، اما برخی افراد به نادرست این عبارت را EX-press-o تلفظ میکنند.
اسپرسو (به ایتالیایی: Espresso) گونهای قهوهٔ غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در تورین ایتالیا ابداع شدهاست. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار بسیار از میان دانههای آسیاب شده قهوه تهیه میشود. اسپرسو یک قهوه دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است.
اسپرسو را لوییجی بتزرا، صاحب یک شرکت تولیدی در سال ۱۹۰۳ اختراع کرد. ایدهٔ او وارد کردن فشار به فرایند دم کردن قهوه بود که زمان لازم برای دم کشیدن قهوه را کم میکرد. او نام دستگاه جدیدش را ”دستگاه قهوهٔ اسپرسو” گذاشت. اسپرسو در ایتالیایی به معنای سریع است.
اسپرسو پایه برخی از نوشیدنیها مانند کافه لاته، کاپوچینو، کافه ماکیاتو، کافه موکا و کافه آمریکانو است. در تهیه کاپوچینو حتماً اسپرسو را بهکار میبرند ولی در تهیه کافه لاته این امر ناگزیر نیست. میزان کافئین موجود در اسپرسو در واحد حجم از سایر نوشیدنیها بیشتر است و به این دلیل هم هست که اکثر اوقات در مقیاسهای کوچک سرو میشود. یک اسپرسو ۶۰ میلی لیتری دارای ۸۰ الی ۱۵۰ میلیگرم کافئین است در حالیکه یک قهوه معمولی با حجم ۲۴۰ میلی لیتر داری ۹۵ الی ۲۰۰ میلیگرم کافئین است.wikipedia
اطلاعات غذایی اسپرسو
در ابتدا فنجان سرو را گرم کنید
احتمالا این روش را بلد هستید صرفا خواستیم آن را یادآوری کنیم. با این کار دمای قهوه بهتر حفظ خواهد شد. از انتخاب فنجان مناسب نیز اطمینان حاصل کنید.
اسپرسو در فنجانهای مخصوصی سرو میشود که از جنس سرامیک بوده و به رنگ سفید هستند. اگر در تهیه و نوشیدن اسپرسو اندکی حرفهایتر هستید، احتمالا از فنجان فرانسوی Demitasse استفاده میکنید. این عبارت در زبان فرانسوی به معنای «نیم فنجان» است. عجیب است که یک فنجان فرانسوی چطور با اسپرسو که یک نوشیدنی ایتالیایی است پیوند برقرار کرده است. اما جهان اینگونه است. پیوندهای عجیب!!
قبل از نوشیدن اسپرسو، آب بنوشید
اگر دلتان میخواهد از طعمهای مخفی دانههای قهوه لذت ببرید، انجام این روش به شدت توصیه میشود. اگر بهترین باریستاهای ایتالیا یا سایر کشورها را مشاهده کرده باشید، آنها همواره اسپرسو را به همراه یک بطری یا یک لیوان آب سرو میکنند. شاید از خودتان دلیل آن را پرسیده باشید.
نوشیدن آب باعث تمیز شدن کام شما شده، در نتیجه میتوانید طعم این مایع طلایی را بهتر احساس کنید. بنابراین، قبل از نوشیدن اسپرسو، اندکی آب نوشیده و کام خود را تمیز کنید.
اسپرسو خود را هم بزنید
اگر خودتان اسپرسو تهیه میکنید، زمان آن فرا رسیده است که از دستگاه اسپرسو ساز یا موکاپات خود استفاده کنید. اگر در کافه هستید، اکنون زمان سفارش یک اسپرسوی ایتالیایی است. به ویتر بگویید که یک فنجان اسپرسوی مشتی میخواهید!
کرما لایه فوم غلیظ روی قهوه است که در حین فرآیند عصاره گیری قهوه بر اثر ترکیب حبابهای هوا و روغنهای قهوه به وجود میآید. در صورتی که اسپرسو به درستی تهیه شود، کرما ظاهر زیبایی در فنجان خواهد داشت.
اسپرسو را هم بزنید. اسپرسو به اندکی هم زدن نیاز دارد تا بخش غلیظ آن که ته نشین شده است با بخش رقیق اسپرسو که در بالای فنجان قرار میگیرد. به خوبی ترکیب شود.
در نهایت از اسپرسوی خود لذت ببرید
هنگام نوشیدن اسپرسو اجازه دهید این مایع تیره، غلیظ و جذاب روی زبان شما حرکت کند. طعم و بافت این نوشیدنی را بچشید. بوی این فنجان جادویی کوچک را جذب کنید.
با این روش، برخی از ویژگیهای دانه قهوه تشدید شده و طعم واقعی آن را احساس خواهید کرد. اسپرسوی خوب تلخ است، اما نباید بیش از حد تلخ باشد. اسپرسو باید غلیظ باشد، اما غلظت بیش از حد مناسب نیست. عمق طعم اسپرسو با طعمهای سبکتر ترکیب شده است. بعد از نوشیدن اسپرسو احساس خواهید کرد که یک پتوی نرم با عشق روی زبانتان را پوشانده است. fenjoonet
اکنون شما با نحوه نوشیدن اسپرسو آشنا هستید
همچنین بخوانید :
نحوه خوردن قهوه ترک
نحوه خوردن قهوه اسپرسو بهمراه فیلم