میوه ای که قابل خوردن نیست و نمی توان آن را در یخچال گذاشت

مدیر

مدیر کل انجمن
مدیر کل سایت

میوه ای که قابل خوردن نیست و نمی توان آن را در یخچال گذاشت ، را در همیارخاص بخوانید

ملون‌ها

بهترین مکان برای نگهداری تمام انواع ملون‌ها مانند طالبی، هندوانه و گرمک، قرار دادن آن‌ها در دمای اتاق است. برخی تحقیقات نشان می‌دهند که قرار دادن ملون‌ها در یخچال خیلی سریع باعث از بین بردن محتوی آنتی اکسیدانی آنها می‌شود. بنابراین با نگهداری ملون‌ها در دمای اتاق اطمینان حاصل می‌شود که میوه سالمتری مصرف می‌کنید. با این حال باید توجه داشت که بعد از بریدن ملون‌ها باید آنها را در یخچال قرار داد و می‌توان آن‌ها را برای ۳ یا ۴ روز در یخچال نگهداری کرد.

سیب

سیب از دیگر میوه‌هایی است که نگهداری آن در یخچال باعث تغییر بافت آن می‌شود.اگر دوست دارید سیب سرد مصرف کنید می‌توانید آن را در یخچال بگذارید اما واقعا نیازی به این کار نیست؛ در حقیقت نگهداری سیب در یخچال باعث می‌شود بافت ترد خود را از دست بدهد. سیب، میوه زیبایی است که می‌توان آن را برای دو هفته بر روی میز یا کانتر آشپزخانه قرار داد.

آوکادو

همه می‌دانیم که مصرف آوکادوی سفت یا خیلی نرم اصلا خوشایند نیست، بنابراین آوکادو را باید در دمای اتاق نگهداری کرد تا رسیده شود چرا که قرار دادن آن در یخچال مانع رسیدن این میوه می‌شود اما باید به خاطر داشته باشید که اگر آوکادویی بیش از حد رسیده بود باید آن را در یخچال قرار داد تا بتوان برای دو یا سه روز این میوه را نگهداری کرد.

میوه‌های هسته‌دار

میوه‌های هسته‌دار مانند شلیل، زردآلو، انبه، آلو، هلو مانند گوجه فرنگی در دمای اتاق به بهترین شکل رسیده می‌شوند. با نگهداری میوه های هسته‌دار در پاکت کاغذی طعم و عطر آنها حفظ می‌شود اما اگر این میوه‌ها به اندازه کافی رسیده هستند می‌توان برای چند روز آنها را در جامیوه‌ای یخچال نگهداری کرد.



اگر این مطلب نیاز به اصلاح و یا تکمیل دارد اطلاع دهید
 

آخرین ویرایش:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط همیارخاص در سایت منتشر خواهد شد
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد
بالا