روش پخت شیر برنج

مدیر

مدیر کل انجمن
مدیر کل سایت
5/10/19
94,359
64

روش پخت شیر برنج را در همیارخاص ببینید

طرز تهیه “شیر برنج” ساده همراه با بهترین طعم ممکن​

طرز تهیه شیربرنج ساده​


شیر برنج در عین سادگی و دستور پخت آسانی که دارد بسیار خوشمزه می باشد و علاوه بر اینکه این غذا طعم خوبی دارد بسیار مفید (مانند فرنی با آرد برنج مخصوصا برای کودکان) نیز می باشد. شیربرنج را علاوه بر اینکه می توانید داغ نوش جان کنید می توانید به صورت سرد نیز سرو کنید که در هر دو صورت شیر برنج خوشمزه ای خواهید داشت. توصیه می کنیم اگر که تا به حال شیر برنج را سرد نخورده اید حتما امتحان کنید و این غذا را می توانید برای صبحانه و حتی وعده های ناهار و شام نیز طبخ نمایید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیر برنج را برای شما بیان کنیم :

مواد لازم برای تهیه شیربرنج خوشمزه​


مواد لازم شیر برنج

۱۲ پیمانه

طرز پخت شیر برنج​


مرحله اول :

برای تهیه شیر برنج یک پیمانه برنج را از شب قبل شسته و بخیسانید.

۱٫یکی از ملزومات طرز تهیه شیربرنج استفاده از برنج ایرانی مرغوب و با کیفیت است.

مرحله دوم :

برنج را به همراه دو لیوان آب در قابلمه ای ریخته و روی شعله گاز قرار دهید ،و اجازه دهید تا برنج بجوشد و آب آن به نصف برسد.

مرحله سوم :

پس از به نصف رسیدن آب برنج شیر را به مواد شیر برنج افزوده و اجازه دهید بجوشد.

۲٫برای طبخ شیر برنج باید دانه های برنج خوب از هم باز شوند و با شیر و زمان کافی پخته شوند.

مرحله چهارم :

وقتی برنج خوب پخته و غلیظ شد گلاب را اضافه کنید و قابلمه را از روی شعله بردارید شیر برنج را در ظرف پذیرایی بکشید و با گل محمدی تزیین کرده و با شکر سرو نمایید.

۳٫با توجه به ذائقه و سلیقه تان می توانید شیر برنج را با عسل و یا شکر و دارچین سرو کنید.

نکات طلایی برای شیر برنج​


شیر برنج دارای یک سری نکات حرفه ای می باشد که رعایت آن ها لازم می باشد اگر بخواهید یک شیر برنج خوشمزه و مقوی را داشته باشید ، پس همراه ما باشید تا نکات این غذا را نیز به شما اعلام کنیم.

نکات سرو و خوشمزه کردن شیر برنج​

نکات تکمیلی در مورد شیر برنج​


زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد . شیر برنج را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه شیر برنج مجلسی به روش نذری و با طعم بی نظیر​

طرز تهیه کباب تابه ای در منزل با طعمی خاص و بی نظیر​


طرز تهیه کباب تابه ای در منزل کباب تابه ای یکی از انواع کباب های کوبیده است که در تابه سرخ و پخته …

طرز تهیه همبرگر ساده به روش رستورانی با طعمی بی نظیر​


طرز تهیه همبرگر همبرگر یکی از انواع ساندویچ ها محسوب می شود که دارای نان گرد است و با استفاده از گوشت همبرگری …

طرز تهیه آش آلو ساده به روش سنتی و با طعمی بی نظیر​


طرز تهیه آش آلو آش آلو یکی از انواع آش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که در هر شهری با یک رسپی …

طرز تهیه شیر برنج مجلسی​


شیر برنج از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که معمولا در مراسم ها و مناسبت های خاص مذهبی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیر برنج مجلسی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

طرز تهیه فرنی زعفرانی شیک و مجلسی با طعمی بی نظیر​

طرز تهیه شیر برنج مجلسی​

مرحله اول​


برای تهیه شیر برنج خوشمزه ابتدا برنج را به خوبی می شوییم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه به اندازه ای آب به کاسه اضافه می کنیم که روی برنج ها را بپوشاند، سپس اجازه می دهیم برنج چند ساعت خیس بخورد.

مرحله دوم​


در این مرحله برنج خیسانده شده را می شوییم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس آب را اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند. حالا اجازه می دهیم برنج به مدت یک ساعت بپزد.

مرحله سوم​


پس از اینکه برنج به خوبی دل باز کرد، شیر را به قابلمه اضافه می کنیم و هر چند لحظه یک بار برنج را هم می زنیم تا ته نگیرد. پس از اینکه برنج به خوبی لعاب انداخت و از هم باز شد، شکر را به قابلمه اضافه می کنیم.

طرز تهیه شله زرد مخصوص و خوشمزه به روش نذری برای ۴ نفر​

مرحله چهارم​


پس از اضافه کردن شکر، ۱۰ دقیقه مواد را مخلوط می کنیم، سپس کره را اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. حالا اجازه می دهیم شیر برنج به مدت ۴۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا به خوبی جا بیفتد.

مرحله پنجم​


در این مرحله پس از گذشت ۴۵ دقیقه پودر هل را به همراه گلاب به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با شیر برنج ترکیب شوند. حالا باید اجازه دهیم شیر برنج جا بیفتد و به غلظت مورد نظرمان برسد.

مرحله ششم​


پس از اینکه شیر برنج به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و خامه را اضافه می کنیم. حالا شیر برنج را ترکیب می کنیم و درون ظرف مناسب می ریزیم، سپس به صورت دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.


روش پخت شیر برنج​


عنوان : روش پخت شیر برنج


اگر این مطلب نیاز به اصلاح و یا تکمیل دارد از طریق انتهای همین مطلب اطلاع دهید
 
  • برچسب ها
    هیچ
بالا