اخراج شده

مهمان


درک مطلب صفحه 110 فارسی چهارم /درک مطلب صفحه 110 فارسی / درک مطلب کنید صفحه 110 فارسی چهارم/ صفحه 110 فارسی چهارم/ فارسی چهارم صفحه 110/ گام به گام فارسی چهارم/



درک مطلب صفحهٔ 110 فارسی چهارم

۱- منظور از عبارت «آموخت و نکرد» چیست؟ دانش اندوختن ولی به آموخته‌های خود عمل نکردن.

۲- چرا سعدی، عالم بی‌عمل را به زنبور بی‌عسل شبیه کرده است؟ زیرا اهمیت و ارزش زنبور به تولید عسل است و وقتی نتواند عسل تولید کند هیچ فایده‌ای ندارد. انسان دانشمند هم اگر به چیزهایی که یاد گرفته عمل نکند و به کسی آموزش ندهد هیچ فایده‌ای ندارد و مثل زنبور عسل بدون عسل است.

۳- سعدی، دانا و نادان را به چه مانند کرده است؟ دانا را به طبل عطار مانند کرده است. (صندوقچه‌ٔ عطر فروش در عین این که خاموش است ولی توانایی و دارایی خود را عرضه می‌کند.) نادان را به طبل غازی مانند کرده است. (طبل تو خالی که صدای بلندی دارد در وجودش هیچ چیزی وجود ندارد و بسیار حراف است)

۴- در عبارت پایانی درس منظور از «بلند آواز و میان تهی» چیست؟ هیچ اندوخته‌ای از تجربه و دانش ندارد ولی بسیار پرگو و حراف است.




?شما هم میتوانید نظرات خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید و با سایر دوستانتان، درمورد این سوال بحث و گفتگو کنید

منبع : همیار خاص

.
 

نازی

مهمان
  • شروع کننده موضوع
  • #2
عالی هست ممنون❤✌💌
 

م ک

مهمان
  • شروع کننده موضوع
  • #4
آخه شما از کجاجوابارو دیدین که دارین نظر میدین
 

آمار انجمن

موضوع ها
47,869
ارسال ها
54,244
کاربران
3,249
جدیدترین کاربران
behzad.6074
عقب
بالا