• برای مشاهده مطالب از این اطلاعیه رد شوید

    راه علم آموزی توجه به روش ها و الگوهایی است که توسط معلم می آموزیم ، نگاه و توجه ما به معلمین و آموزش های آنها می تواند گره گشای تمامی سوالات ما در دوره های سواد آموزی شود
    اینکه فقط به مطالب کمک آموزشی و نوشتن آنها بسنده کنیم کار اشتباه و بیهوده ای است ، در کنار این آموزش ها سعی کنید که روش ها و فرمول های سوالات را بدانید
    بدانید که «دانستن» رمز پیروزی شما در همه ی امتحانات و موقعیت ها است

    سایت همیار خاص تمام تلاش خود را می کند تا بهترین پاسخ ها را برای شما عزیزان گرداوری کند

    ما را در جهت بهبود کیفیت مطالب از طریق نظرات حمایت کنید


    دسترسی راحت به پایه ها :




    با کلیک بر روی پایه ی تحصیلی خود می توانید به تمامی صفحات درسی خود مانند ریاضی ، شیمی ، فارسی ، عربی و... دسترسی داشته باشید
    استفاده از تمامی امکانات سایت رایگان می باشد

جواب گفت و گو صفحه 110 علوم سوم ابتدایی

مدیر
مدیر کل انجمن
مدیر کل سایت
جواب صفحه 110 علوم سوم ابتدایی, صفحه 110 علوم سوم ابتدایی, گفت و گو صفحه 110 علوم سوم ابتدایی, صفحه 110 علوم سوم ابتدایی, جواب گفت و گو علوم سوم ابتدایی صفحه 110 , گام به گام علوم سوم ابتدایی , درس 14 علوم سوم ابتدایی , جواب درس 14 علوم سوم ابتدایی ,جواب درس 14 علوم سوم ابتدایی از گذشته تا آینده , جواب صفحه 110 علوم سوم دبستان,

جواب صفحه 110 علوم سوم ابتدایی

شما درحال مشاهده ی سوالات علوم سوم دبستان/ابتدایی از سایت بزرگ همیارخاص هستید


درباره‌ی روش‌های سنّتی و صنعتی خشک کردن موادّ غذایی گفت‌وگو کنید.

در روش سنتی مقدار کمی از موادّ غذایی با گرمای خورشید در مدت زمان طولانی خشک می‌شود و ممکن است موادّ غذایی آلوده شوند.

در روش صنعتی مقدار زیادی از موادّ غذایی با دستگاه‌های مخصوص و در مدت زمان کوتاه خشک می‌شود.



-----------------------------
میتوانید با عضویت در سایت، درمورد این درس و صفحه،
از پایین همین صفحه نکات و سوالات خود را مطرح کنید.
-----------------------------
نکته

میتوانید پاسخ صفحات دیگر علوم پایه سوم ابتدایی را از اینجا ببینید

-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-

یا مثلا در گوگل سرچ کنید : جواب صفحه 34 علوم سوم ابتدایی همیار خاص

میتوانید پایه یا درس را به فارسی، مطالعات، ریاضی و... تغییر دهید
 
بالا