مدیر

مدیر کل انجمن
مدیر کل سایت
5/10/19
94,944
78
جواب صفحه 110 علوم سوم ابتدایی, صفحه 110 علوم سوم ابتدایی, گفت و گو صفحه 110 علوم سوم ابتدایی, صفحه 110 علوم سوم ابتدایی, جواب گفت و گو علوم سوم ابتدایی صفحه 110 , گام به گام علوم سوم ابتدایی , درس 14 علوم سوم ابتدایی , جواب درس 14 علوم سوم ابتدایی ,جواب درس 14 علوم سوم ابتدایی از گذشته تا آینده , جواب صفحه 110 علوم سوم دبستان,

جواب صفحه 110 علوم سوم ابتدایی

شما درحال مشاهده ی سوالات علوم سوم دبستان/ابتدایی از سایت بزرگ همیارخاص هستید


درباره‌ی روش‌های سنّتی و صنعتی خشک کردن موادّ غذایی گفت‌وگو کنید.

در روش سنتی مقدار کمی از موادّ غذایی با گرمای خورشید در مدت زمان طولانی خشک می‌شود و ممکن است موادّ غذایی آلوده شوند.

در روش صنعتی مقدار زیادی از موادّ غذایی با دستگاه‌های مخصوص و در مدت زمان کوتاه خشک می‌شود.



-----------------------------
میتوانید با عضویت در سایت، درمورد این درس و صفحه،
از پایین همین صفحه نکات و سوالات خود را مطرح کنید.
-----------------------------
نکته

میتوانید پاسخ صفحات دیگر علوم پایه سوم ابتدایی را از اینجا ببینید

-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-

یا مثلا در گوگل سرچ کنید : جواب صفحه 34 علوم سوم ابتدایی همیار خاص

میتوانید پایه یا درس را به فارسی، مطالعات، ریاضی و... تغییر دهید
 

آمار انجمن

موضوع ها
48,411
ارسال ها
55,381
کاربران
3,359
جدیدترین کاربران
alireza_mirzaei
عقب
بالا