مدیر

مدیر کل انجمن
مدیر کل سایت
5/10/19
94,357
64

جواب صفحه 110 علوم سوم ابتدایی, صفحه 110 علوم سوم ابتدایی, گفت و گو صفحه 110 علوم سوم ابتدایی, صفحه 110 علوم سوم ابتدایی, جواب گفت و گو علوم سوم ابتدایی صفحه 110 , گام به گام علوم سوم ابتدایی , درس 14 علوم سوم ابتدایی , جواب درس 14 علوم سوم ابتدایی ,جواب درس 14 علوم سوم ابتدایی از گذشته تا آینده , جواب صفحه 110 علوم سوم دبستان,

جواب صفحه 110 علوم سوم ابتدایی

شما درحال مشاهده ی سوالات علوم سوم دبستان/ابتدایی از سایت بزرگ همیارخاص هستید


درباره‌ی روش‌های سنّتی و صنعتی خشک کردن موادّ غذایی گفت‌وگو کنید.

در روش سنتی مقدار کمی از موادّ غذایی با گرمای خورشید در مدت زمان طولانی خشک می‌شود و ممکن است موادّ غذایی آلوده شوند.

در روش صنعتی مقدار زیادی از موادّ غذایی با دستگاه‌های مخصوص و در مدت زمان کوتاه خشک می‌شود.



-----------------------------
میتوانید با عضویت در سایت، درمورد این درس و صفحه،
از پایین همین صفحه نکات و سوالات خود را مطرح کنید.
-----------------------------
نکته

میتوانید پاسخ صفحات دیگر علوم پایه سوم ابتدایی را از اینجا ببینید

-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-

یا مثلا در گوگل سرچ کنید : جواب صفحه 34 علوم سوم ابتدایی همیار خاص

میتوانید پایه یا درس را به فارسی، مطالعات، ریاضی و... تغییر دهید
 
بالا