- 5/10/19
- 94,078
- 64
جواب صفحه 163 علوم نهم, صفحه 163 علوم نهم,فعالیت صفحه 163 علوم نهم, پاسخ صفحه 163 علوم نهم, صفحه 163 علوم نهم, جواب فعالیت علوم نهم صفحه 163 , گام به گام علوم نهم , جواب صفحه 163 فعالیت علوم نهم,جواب فعالیت صفحه 163 علوم نهم ,
شما در حال مشاهده پاسخ صفحه 163 از علوم پایه نهم ، در سایت بزرگ همیارخاص هستید
در آزمایشی جوجههای تازه از تخم درآمده را به دو گروه تقسیم کردند. گروه یک را با غذای بدون باکتری و گروه دوم را با غذایی تغذیه کردند که باکتریهای مفید داشت. بعداز مدتی به هر دو گروه، نوعی باکتری دادند که باعث بیماری رودهای میشود. نمودارهای زیر تعداد باکتریهای مضر را در دو گروه نشان میدهد. محور عمودی تعداد باکتریها و محور افقی زمان را نشان میدهد.
در نمودار گروه (1) چون فقط باکتریهای مضر و بیماری زا در روده جوجهها وجود داشتند با ورود غذا به روده و تولیدمثل باکتریهای مضر تعداد باکتریها زیاد شدند ولی در نمودار گروه (2) چون از اول به جوجهها غذا همراه باکتریهای مفید دادهاند پس از ورود باکتریهای مضر، باکتریهای مفید در رقابت با آنها پیروز شدند، و تعداد باکتریهای مفید افزایش یافت.
ب) امروزه به بعضی خوراکیها زیستیار (پروبیوتیک)، مثل ماست و پنیر باکتریهای مفید اضافه میکنند. با توجه به این نمودارها، این خوراکیها چه نقشی در سلامت انسان دارند؟
وجود باکتریهای مفید در ماست و پنیر سبب میشود که این باکتریها در رقابت با باکتریهای مضر روده پیروز شوند و کمتر به بیماریهای باکتریایی روده مبتلا شویم.
جواب صفحه 163 علوم نهم
شما در حال مشاهده پاسخ صفحه 163 از علوم پایه نهم ، در سایت بزرگ همیارخاص هستید
در آزمایشی جوجههای تازه از تخم درآمده را به دو گروه تقسیم کردند. گروه یک را با غذای بدون باکتری و گروه دوم را با غذایی تغذیه کردند که باکتریهای مفید داشت. بعداز مدتی به هر دو گروه، نوعی باکتری دادند که باعث بیماری رودهای میشود. نمودارهای زیر تعداد باکتریهای مضر را در دو گروه نشان میدهد. محور عمودی تعداد باکتریها و محور افقی زمان را نشان میدهد.
در نمودار گروه (1) چون فقط باکتریهای مضر و بیماری زا در روده جوجهها وجود داشتند با ورود غذا به روده و تولیدمثل باکتریهای مضر تعداد باکتریها زیاد شدند ولی در نمودار گروه (2) چون از اول به جوجهها غذا همراه باکتریهای مفید دادهاند پس از ورود باکتریهای مضر، باکتریهای مفید در رقابت با آنها پیروز شدند، و تعداد باکتریهای مفید افزایش یافت.
ب) امروزه به بعضی خوراکیها زیستیار (پروبیوتیک)، مثل ماست و پنیر باکتریهای مفید اضافه میکنند. با توجه به این نمودارها، این خوراکیها چه نقشی در سلامت انسان دارند؟
وجود باکتریهای مفید در ماست و پنیر سبب میشود که این باکتریها در رقابت با باکتریهای مضر روده پیروز شوند و کمتر به بیماریهای باکتریایی روده مبتلا شویم.
-----------------------------
میتوانید با عضویت در سایت، درمورد این درس و صفحه،
از پایین همین صفحه نکات و سوالات خود را مطرح کنید.
-----------------------------
نکته
میتوانید با عضویت در سایت، درمورد این درس و صفحه،
از پایین همین صفحه نکات و سوالات خود را مطرح کنید.
-----------------------------
نکته
میتوانید پاسخ صفحات دیگر علوم پایه نهم را از اینجا ببینید
-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-
یا مثلا در گوگل سرچ کنید : جواب صفحه 53 علوم نهم همیار خاص
میتوانید پایه یا درس را به فارسی، ریاضی، عربی و.. تغییر دهید