به جای خمیر مایه از چی استفاده کنیم

مدیر

مدیر کل انجمن
مدیر کل سایت
5/10/19
94,359
64

به جای خمیر مایه از چی استفاده کنیم را در همیارخاص ببینید

به جای خمیر مایه از چی استفاده کنیم.jpg

جایگزین‌های خمیر مایه برای پخت نان بدون خمیر مایه
برای پخت نان بدون خمیر مایه یکی از ترفندهای زیر را می توانید بکار بگیرید تا خمیر پف کند و نان، پیراشکی و کلوچه شما خوب شود.

۱- خمیر ترش نانوایی
برای درست کردن نان بدون خمیر مایه از خمیر مایه موجود در خمیر نان استفاده کنید.

یک تیکه خمیر نانوانی مانند خمیر نان بربری یا نان سنگگ را در یک ظرف قرار دهید، روی آن را با نایلون بپوشانید و در یک جای گرم قرار دهید تا یک الی دو ساعت بماند، پف کند و پر از حباب شود و بوی ترش شدگی بدهد.

۲- نان تست و آرد
در این روش هم از مخمر موجود در نان بعنوان جایگزین خمیر مایه استفاده می کنیم. برای پخت نان و دیگر شیرینی ها با این روش به مواد زیر نیاز دارید:

۳- جوش شیرین بعنوان جایگزین خمیر مایه
جوش شیرین همان بی کربنات سدیم یک ماده بازی است. وقتی با یک اسید مانند لیمو یا سرکه مخلوط شود، تولید گاز کربن دی اکسید می‌کند که موجب ایجاد گاز در خمیر و پف کردن خمیر می‌شود. جوش شیرین همچنین به دلیل ph که دارد موجب نرم شدن بافت خمیر هم می‌شود.

۴- بیکینگ پودر بعنوان جایگزین خمیر مایه
یکی دیگر از مواد که میتواند جایگزین خمیر مایه باشد، بیکینگ پودر است. از بیکینگ پودر می‌توانید بعنوان جایگزین خمیر مایه در پخت نان های معمولی، خمیر پیتزا، پیراشکی، کلوچه و کیک استفاده کنید.


اگر این مطلب نیاز به اصلاح و یا تکمیل دارد از طریق انتهای همین مطلب اطلاع دهید
 
آخرین ویرایش:
بالا