- 5/10/19
- 95,287
- 79
جواب اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 43 علوم هفتم, اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 43 علوم هفتم, پاسخ اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 43 علوم هفتم, صفحه 43 علوم هفتم, علوم هفتم صفحه 43 , گام به گام علوم هفتم,
اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 43 علوم هفتم
در شهرهایی مانند یزد، همدان و… ظرفهای سفالی و چینی مختلفی ساخته میشود. دربارۀ تنوع، ویژگیها و چگونگی ساختن این ظرفها اطلاعات جمعآوری کنید.
برای تهیه ظروف سفالی معمولاً از نوعی خاک به عنوان ماده اولیه به همراه مقداری کاه و شن به عنوان چسب استفاده میشود. این مواد با آب مخلوط میشوند و ترکیب حاصل به شکل ظرف مورد نظر در میآید و سپس در کوره عملیات پخت صورت میگیرد. سپس به آرامی خنک میشود. بعد از این مرحله با کمک اکسیدهای رنگی فلزات آهن، آلومینیم، مس و سرب، لعاب روی ظرف قرار میگیرد و مجدداً عملیات پخت تکرار میشود.
ظروف چینی یکی از سالمترین ظروف غذاخوری هستند. با سرد و گرم شدن به راحتی نمیشکنند. همچنین این ظروف هیچ گونه مواد سمی و مضری ندارند. چینیها انواع گوناگونی دارند. چینیهای ضخیم و بسیار مقاوم معمولاً در هتلها استفاده میشوند. و چینیهای کاغذی که نوعی چینی بسیار نازک، براق و گران قیمت است در انگلستان و کره مورد استفاده قرار میگیرد.
در ایران معمولاً از این نوع چینی استفاده میشود که ضخامت متوسطی دارد و از جلای خوبی برخوردار است.
فرآیند تولید ظروف چینی عبارتند از:
1- آماده سازی مواد اولیه: نوعی خاک، ماده معدنی جلا دهنده و سیلیس به همراه خاک چسبنده، مواد اولیه تهیه چینی هستند.
2- فرم دهی و ریخته گری: برای تولید ظروف با اشکال مختلف، مواد را در قالبهای گچی ریخته گری میکنند.
3- پخت اولیه و لعاب زنی و پخت لعاب ظروف: محصول این مرحله چینی سفید نام دارد.
4- دکور زنی و مراحل تکمیلی: در این مرحله چینی سفید تزئین میشود.
شما هم میتوانید نظرات خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید و با سایر دوستانتان، درمورد این سوال بحث و گفتگو کنید
منبع : همیار خاص
اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 43 علوم هفتم
در شهرهایی مانند یزد، همدان و… ظرفهای سفالی و چینی مختلفی ساخته میشود. دربارۀ تنوع، ویژگیها و چگونگی ساختن این ظرفها اطلاعات جمعآوری کنید.
برای تهیه ظروف سفالی معمولاً از نوعی خاک به عنوان ماده اولیه به همراه مقداری کاه و شن به عنوان چسب استفاده میشود. این مواد با آب مخلوط میشوند و ترکیب حاصل به شکل ظرف مورد نظر در میآید و سپس در کوره عملیات پخت صورت میگیرد. سپس به آرامی خنک میشود. بعد از این مرحله با کمک اکسیدهای رنگی فلزات آهن، آلومینیم، مس و سرب، لعاب روی ظرف قرار میگیرد و مجدداً عملیات پخت تکرار میشود.
ظروف چینی یکی از سالمترین ظروف غذاخوری هستند. با سرد و گرم شدن به راحتی نمیشکنند. همچنین این ظروف هیچ گونه مواد سمی و مضری ندارند. چینیها انواع گوناگونی دارند. چینیهای ضخیم و بسیار مقاوم معمولاً در هتلها استفاده میشوند. و چینیهای کاغذی که نوعی چینی بسیار نازک، براق و گران قیمت است در انگلستان و کره مورد استفاده قرار میگیرد.
در ایران معمولاً از این نوع چینی استفاده میشود که ضخامت متوسطی دارد و از جلای خوبی برخوردار است.
فرآیند تولید ظروف چینی عبارتند از:
1- آماده سازی مواد اولیه: نوعی خاک، ماده معدنی جلا دهنده و سیلیس به همراه خاک چسبنده، مواد اولیه تهیه چینی هستند.
2- فرم دهی و ریخته گری: برای تولید ظروف با اشکال مختلف، مواد را در قالبهای گچی ریخته گری میکنند.
3- پخت اولیه و لعاب زنی و پخت لعاب ظروف: محصول این مرحله چینی سفید نام دارد.
4- دکور زنی و مراحل تکمیلی: در این مرحله چینی سفید تزئین میشود.
شما هم میتوانید نظرات خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید و با سایر دوستانتان، درمورد این سوال بحث و گفتگو کنید
منبع : همیار خاص