- 5/10/19
- 95,286
- 79
مربای گل محمدی ، را در همیارخاص بخوانید
طرز تهیه مربا گل محمدی یا مربای گل سرخ با برگ گل محمدی تازه تبریز از قدیمالایام یکی از مرباهای مجلسی ایرانی بوده است. یک مربای خوشمزه و خوش رنگ و خوش عطر که هم با گل محمدی تازه و هم گل محمدی خشک قابل تهیه است. ۲ طرز تهیه مربا گل محمدی تازه و خشک بدون شکرک و کپک و همچنین طریقه گرفتن تلخی مربای گل محمدی را در مجله کوروش بخوانید. در سرویس آشپزی همراه ما باشید.
با طرز تهیه مربای گل سرخ همراه ما باشید.
با مراحل طرز تهیه گل محمدی با گل تازه همراه ما باشید.
برای درست کردن مربا گل محمدی یا گل سرخ تازه باید مراحلی مثل طرز تهیه شربت گل محمدی تازه را طی کنید. برای این کار گلبرگهای تمیز شده را بشورید. یک یا دو بار در آبجوش چند دقیقه بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. سپس گلبرگها را آبکش کنید تا کاملا خشک شوند (برای اینکه مربا کپک نزند).
در یک قابلمه ترجیحا لعابی (برای اینکه یک مربای شفاف و براق داشته باشید) آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا شکر کاملا در آب حل شود و البته ترکیب آب و شکر قوام پیدا کند. در اواسط غلیظ شدن شهد مربا، هل را هم اضافه کنید.
وقتی ترکیب آب و شکر مقداری قوام پیدا کرد گلبرگها را اضافه کنید. ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا گلبرگها در آب و شکر بجوشند. در ۵ دقیقه پایانی جوهر لیمو را اضافه کنید (حتما جوهر لیمو را اضافه کنید چون هم مربا خوشرنگ و قرمز میشود و هم کدر نمیشود. به جای جوهر لیمو هم آبلیمو اضافه نکنید چون در این صورت گلبرگها خوب رنگ پس نمیدهند و مربای گل سرخ خوشرنگ نمیشود).
بعد از ۲۰ دقیقه زیر مربا را خاموش کنید و روی قابلمه دمکنی بگذارید. در یک کاسه بزرگ آب و یخ بریزید و کف قابلمه را در آن بگذارید. این یک فوت و فن عالی برای خوشرنگ شدن و کدر نشدن مربای گل محمدی است چون به مربا شوک وارد میشود.
بعد از ۱۰ دقیقه قابلمه را با همان دمکنی یک شب تا صبح در یخچال بگذارید. وقتی مربا سرد شد در ظرفهای شیشهای دربدار و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
با طرز تهیه مربای گل محمدی با گلبرگ خشک همراه ما باشید.
با مراحل طرز تهیه مربای گل سرخ همراه ما باشید.
ابتدا بخش صورتی گلبرگها (قرمزها را جدا کنید) را در یک ماهیتابه روی شعله ملایم گاز حرارت دهید. چند دقیقه تفت دادن کافی است برای اینکه گلبرگها ترد و از حالت لاستیکی و سفت و کشدار خارج شوند.
سپس صبر کنید گلبرگها خنک شوند و با دست کمی آنها را خرد کنید. گلبرگها را در یک ظرف بریزید و ۲ لیوان آب جوش اضافه کنید. یک ساعت صبر کنید و سپس گلبرگها را آبکش کنید. این کار باعث میشود به گلبرگ شوک وارد شده و عطر و بویش را پس بدهد.
در یک قابلمه شکر را به همراه ۲ لیوان آب جوش بریزید و روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا یک شهد غلیظ و قوام یافته درست شود. در اواسط کار دانههای هل را اضافه کنید.
یک روش تست مقدار مناسب غلظت و قوام شهد برای طرز تهیه همهی انواع مربا این است که یک بشقاب را از همان ابتدای کار در فریزر بگذارید تا حسابی سرد شود. سپس یک قاشق غذاخوری از شهد را پشت بشقاب بریزید، اگر شهد سفت بود و از پشت بشقاب چکه نکرد شهد شما قوام مناسب را پیدا کرده است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای زرشک
وقتی شهد مربا به غلظت مناسب رسید گلبرگها را آبکش و اضافه کنید و ۵ دقیقه زمان بدهید تا در شهد بجوشد (برای گلبرگ خشک بیشتر از ۵ دقیقه باعث تلخ شدن مربا میشود.)
سپس مربا را از روی شعله گاز بردارید و روی آن را با دمکنی بپوشانید تا خنک شود. یک شب تا صبح مربا را در یخچال بگذارید و سپس در شیشههای درب دار تمیز و بدون چربی و در یخچال بگذارید.
برای اینکه مربا کپک نزند باید حتما به قوام برسد و غلیظ نشود.
با ۲ بار جوشاندن گلبرگهای گل محمدی تلخی آن را میتوانید بگیرید
میزان رضایت شما از تخفیفات اخیر افق کوروش چگونه است؟
نمایش نتایج
عنوان : مربای گل محمدی
طرز تهیه مربا گل محمدی یا مربای گل سرخ با برگ گل محمدی تازه تبریز از قدیمالایام یکی از مرباهای مجلسی ایرانی بوده است. یک مربای خوشمزه و خوش رنگ و خوش عطر که هم با گل محمدی تازه و هم گل محمدی خشک قابل تهیه است. ۲ طرز تهیه مربا گل محمدی تازه و خشک بدون شکرک و کپک و همچنین طریقه گرفتن تلخی مربای گل محمدی را در مجله کوروش بخوانید. در سرویس آشپزی همراه ما باشید.
طرز تهیه مربا گل محمدی یا گل سرخ تازه
با طرز تهیه مربای گل سرخ همراه ما باشید.
مواد لازم طرز تهیه مربای گل محمدی با گل تازه
مراحل طرز تهیه مربای گل سرخ
با مراحل طرز تهیه گل محمدی با گل تازه همراه ما باشید.
اطلاع از آخرین مطالب جذاب و پرطرفدار
مرحله اول؛ جوشاندن گلبرگ ها در مربای گل سرخ
برای درست کردن مربا گل محمدی یا گل سرخ تازه باید مراحلی مثل طرز تهیه شربت گل محمدی تازه را طی کنید. برای این کار گلبرگهای تمیز شده را بشورید. یک یا دو بار در آبجوش چند دقیقه بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. سپس گلبرگها را آبکش کنید تا کاملا خشک شوند (برای اینکه مربا کپک نزند).
مرحله دوم؛ آماده کردن شهد مربا
در یک قابلمه ترجیحا لعابی (برای اینکه یک مربای شفاف و براق داشته باشید) آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا شکر کاملا در آب حل شود و البته ترکیب آب و شکر قوام پیدا کند. در اواسط غلیظ شدن شهد مربا، هل را هم اضافه کنید.
مرحله سوم؛ اضافه کردن گلبرگ های گل محمدی به شهد مربا
وقتی ترکیب آب و شکر مقداری قوام پیدا کرد گلبرگها را اضافه کنید. ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا گلبرگها در آب و شکر بجوشند. در ۵ دقیقه پایانی جوهر لیمو را اضافه کنید (حتما جوهر لیمو را اضافه کنید چون هم مربا خوشرنگ و قرمز میشود و هم کدر نمیشود. به جای جوهر لیمو هم آبلیمو اضافه نکنید چون در این صورت گلبرگها خوب رنگ پس نمیدهند و مربای گل سرخ خوشرنگ نمیشود).
مرحله چهارم؛ دم کردن مربای گل محمدی برای خوشرنگ شدن
بعد از ۲۰ دقیقه زیر مربا را خاموش کنید و روی قابلمه دمکنی بگذارید. در یک کاسه بزرگ آب و یخ بریزید و کف قابلمه را در آن بگذارید. این یک فوت و فن عالی برای خوشرنگ شدن و کدر نشدن مربای گل محمدی است چون به مربا شوک وارد میشود.
مرحله آخر؛ طریقه سرو کردن مربای گل محمدی
بعد از ۱۰ دقیقه قابلمه را با همان دمکنی یک شب تا صبح در یخچال بگذارید. وقتی مربا سرد شد در ظرفهای شیشهای دربدار و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه مربا گل محمدی با گلبرگ خشک
با طرز تهیه مربای گل محمدی با گلبرگ خشک همراه ما باشید.
مواد لازم طرز تهیه مربای گل محمدی با گلبرگ خشک
مراحل طرز تهیه مربای گل سرخ با گلبرگ خشک
با مراحل طرز تهیه مربای گل سرخ همراه ما باشید.
مرحله اول؛ آماده کردن گلبرگ های خشک برای مربای گل سرخ
ابتدا بخش صورتی گلبرگها (قرمزها را جدا کنید) را در یک ماهیتابه روی شعله ملایم گاز حرارت دهید. چند دقیقه تفت دادن کافی است برای اینکه گلبرگها ترد و از حالت لاستیکی و سفت و کشدار خارج شوند.
سپس صبر کنید گلبرگها خنک شوند و با دست کمی آنها را خرد کنید. گلبرگها را در یک ظرف بریزید و ۲ لیوان آب جوش اضافه کنید. یک ساعت صبر کنید و سپس گلبرگها را آبکش کنید. این کار باعث میشود به گلبرگ شوک وارد شده و عطر و بویش را پس بدهد.
مرحله دوم؛ آماده کردن شهد مربای گل محمدی
در یک قابلمه شکر را به همراه ۲ لیوان آب جوش بریزید و روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا یک شهد غلیظ و قوام یافته درست شود. در اواسط کار دانههای هل را اضافه کنید.
یک روش تست مقدار مناسب غلظت و قوام شهد برای طرز تهیه همهی انواع مربا این است که یک بشقاب را از همان ابتدای کار در فریزر بگذارید تا حسابی سرد شود. سپس یک قاشق غذاخوری از شهد را پشت بشقاب بریزید، اگر شهد سفت بود و از پشت بشقاب چکه نکرد شهد شما قوام مناسب را پیدا کرده است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای زرشک
وقتی شهد مربا به غلظت مناسب رسید گلبرگها را آبکش و اضافه کنید و ۵ دقیقه زمان بدهید تا در شهد بجوشد (برای گلبرگ خشک بیشتر از ۵ دقیقه باعث تلخ شدن مربا میشود.)
مرحله سوم؛ پختن مربای گل سرخ
سپس مربا را از روی شعله گاز بردارید و روی آن را با دمکنی بپوشانید تا خنک شود. یک شب تا صبح مربا را در یخچال بگذارید و سپس در شیشههای درب دار تمیز و بدون چربی و در یخچال بگذارید.
فوت و فن طرز تهیه مربا گل محمدی مجلسی و روش گرفتن تلخی مربا
سوالات متداول
چرا مربای گل محمدی کپک میزند؟
برای اینکه مربا کپک نزند باید حتما به قوام برسد و غلیظ نشود.
تلخی مربای گل سرخ را چگونه بگیریم؟
با ۲ بار جوشاندن گلبرگهای گل محمدی تلخی آن را میتوانید بگیرید
نظرسنجی های افق کوروش
میزان رضایت شما از تخفیفات اخیر افق کوروش چگونه است؟
نمایش نتایج
مربای گل محمدی
عنوان : مربای گل محمدی
اگر این مطلب نیاز به اصلاح و یا تکمیل دارد اطلاع دهید