قرص نوروبیون چیست

مدیر

مدیر کل انجمن
مدیر کل سایت
5/10/19
95,283
79
قرص نوروبیون چیست ، را در همیارخاص بخوانید

هر آنچه لازم است در مورد نوروبیون بدانید​

قرص نوروبیون؛ کاربردها، عوارض​

ارسال به دیگران​


کار ساده‌ای نیست که بدانیم دقیقاً چه مکمل‌هایی باید مصرف کنیم؛ اما در مورد مکمل‌هایی که حاوی چندین عنصر، مانند نوروبیون هستند چطور؟ کشف لیست عناصری که در این محصولات وجود دارند، کار سختی است. نوروبیون، مکملی ویتامینی است که دارای ترکیبی از انواع ویتامین‌های B می‌باشد و به‌صورت قرص خوراکی در دسترس است. در بعضی از کشورها نوروبیون به‌صورت تزریقی نیز موجود است. قرص نوروبیون حاوی ویتامین‌های B1، B6 و B12 می‌باشد.

کاربردهای قرص نوروبیون​


نوروبیون اساساً برای موارد زیر کاربرد دارد: . پلی نوروپاتی دیابتی . نوروپاتی الکلی . نوروپاتی بعد از آنفلوانزا . نورالژی و نوریتیس عصب‌های ستون فقرات . سندرم سرویکال . درد پایین کمر این لیست کامل نیست و ممکن است سایر کاربردهای نوروبیون در آن نیامده بشد. لطفاً پیش از شروع مصرف این دارو، حتماً با یک پزشک متخصص مشورت کنید.

بیمارانی که مشکوک به کمبود فولات هستند و نیاز به مصرف طولانی‌مدت نوروبیون دارند باید پیش از مصرف این دارو با پزشک مشورت کنند

دوز مصرفی نوروبیون​


تأثیرات نوروبیون بستگی به هدف از مصرف و همچنین دوز تجویزشده دارد. اگر علائمی که دارید با مصرف نوروبیون بهتر نشدند، در مورد جایگزین‌های دیگر با پزشک مشورت نمایید. توصیه می‌شود که نوربیون را همراه با غذا مصرف کنید. این دارو فقط باید به‌اندازه‌ی دوز تجویزشده توسط پزشک مصرف شود. شما می‌توانید قرص نوروبیون را از نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنید. این دارو به اسم‌های دیگری نیز موجود است. به طور کلی، نوروبیون گران‌قیمت نیست و باید طبق دستور پزشک مصرف شود.

قرص نوربیون را چگونه باید مصرف کنید؟​


قرص را با یک لیوان آب، همراه یا بعد از غذا قورت بدهید و آن را نجوید.

قرص نوروبیون چگونه عمل می‌کند؟​


نوروبیون، نوع فعال ویتامین B12 است که محلول در آب می‌باشد. این ویتامین، تولید گلبول‌های قرمز خون را افزایش داده و رشد آن‌ها را نیز بهبود می‌دهد. . بیمارانی که مشکوک به کمبود و نقص جذب فولات هستند و نیاز به مصرف طولانی‌مدت نوروبیون دارند باید پیش از مصرف این دارو با پزشک مشورت کنند. . شما برای دسترسی به این دارو نیازی به تجویز پزشک ندارید. . مدت زمانی که طول می‌کشد تا نوروبیون اثر کند بستگی به عارضه‌ی مورد نظر و دوز مصرفی دارو دارد. . نوربیون را طبق توصیه‌ی دوست و آشنا مصرف نکنید، و همچنین آن را به کسی که احساس می‌کنید علائمی مشابه شما دارد توصیه ننمایید. . قرص نوروبیون را در دمای اتاق نگهداری کنید و آن را در معرض نور مستقیم خورشید و رطوبت قرار ندهید. . در صورتی که دچار بثورات پوستی یا دیگر علائم شدید، مصرف نوروبیون را متوقف کرده و با پزشکتان تماس بگیرید. . در صورتی که به نوروبیون یا هر یک از ترکیبات آن آلرژی دارید، نوربیون مصرف نکنید.

موارد منع مصرف قرص نوروبیون​


در صورت ابتلا به هر یک از عوارض زیر، پیش از مصرف قرص نوروبیون با پزشک مشورت کنید: . حساسیت زیاد نسبت به نوروبیون یا هر یک از عناصر آن . کودکان . عدم تحمل فروکتوز یا گالاکتوز

تداخلات دارویی با نوروبیون​


تداخلات دارویی نوروبیون یا غذاها و داروها بسته به شرایط هر کسی می‌تواند متفاوت باشد. پیش از مصرف قرص نوروبیون، از پزشکتان در مورد هرگونه تداخل دارویی یا غذایی حرف بزنید. . ایزونیازید . سیکلوسرین . هیدرالازین . فوروزمید این لیست تداخلات دارویی قرص نوروبیون، کامل نیست. توصیه می‌کنیم پزشک خود را در جریان هر دارو یا مکملی که مصرف می‌کنید بگذارید. مصرف داروهایی را که توسط پزشک برایتان تجویز شده، قطع نکنید.

عوارض جانبی قرص نوروبیون​


مصرف قرص نوروبیون مانند مصرف هر داروی دیگری دارای عوارض جانبی است، که البته لزوماً هر کسی آن‌ها را تجربه نخواهد کرد. اما لازم است که نسبت به عوارض جانبی احتمالی قرص نوروبیون آگاه باشید: . تعریق . ضربان تند قلب . تهوع . استفراغ . اسهال . بثورات پوستی . واکنش‌های آنافیلاکتیک هر چند برخی از علائم گفته شده رایج هستند، اما برخی از آن‌ها به ندرت روی می‌دهند. اگر با هرگونه از عوارض جانبی نوروبیون مواجه شدید، حتماً فوراً با پزشکتان تماس بگیرید. لیست ارائه شده در مورد عوارض جانبی نوروبیون، کامل نیست و توصیه می‌کنیم هرگونه علامت ناخوشایندی را با پزشک درمیان بگذارید. اگر مصرف داروی نوروبیون برای مدت طولانی‌تری مصرف شود، عارضه جانبی که در حال حاضر دارید، به تدریج بدتر خواهد شد. منبع: تبیان


قرص نوروبیون چیست​


عنوان : قرص نوروبیون چیست


اگر این مطلب نیاز به اصلاح و یا تکمیل دارد اطلاع دهید
 
  • برچسب ها
    هیچ
  • آمار انجمن

    موضوع ها
    48,720
    ارسال ها
    56,092
    کاربران
    3,406
    جدیدترین کاربران
    محمدمهدی قیاسی
    عقب
    بالا